Supplementen

Gezonder ouder worden wil iedereen

Supplementen kunnen, naast een gezonde levensstijl, een belangrijke bijdrage leveren in het gezonder ouder worden en een stralende mooie huid.

Bij mij in de studio kun je terecht voor gezichtsbehandelingen ter verbetering van je huid, daarnaast heeft een gezonde levensstijl ook een grote invloed op je huid. Om iets extra`s te doen voor je huid en gezonder ouder te worden, heb ik ervoor gekozen om mijn klanten supplementen te adviseren.

Nieuwe onderzoeksgebieden zoals de nutrigenomica laten zien dat we door voeding onze genetische activiteit drastisch kunnen beïnvloeden, dus je gezondheid en huid kun je positief beïnvloeden met voeding/supplementen.

Aan wat voor supplementen moet je denken bij Studio Shape it?

Hair, Skin & Nail care; voor het basis onderhoud, net dat beetje extra wat je te kort komt.

Hyaluronzuur-120; hydrateert de huid en houd de huid soepel en elastisch. Een steviger huid met minder fijne lijntjes.

Huid Complex; Voedt de huid van binnenuit, helpt de huid er stralender uit te zien, erg geschikt voor een doffe huid.

Probiotica; De huid -darmconnectie, veel huid problemen hebben te maken met het niet goed functioneren van de darmen(darmflora). Probiotica helpt de darmflora weer in goede staat te brengen.

Supplementen voor bescherming van de cel tegen oxidatieve stress, dit helpt bij vroegtijdige veroudering van de individuele cellen en voor energie aan de cellen in je lichaam.

Omega 3 vetzuren en vitamine D voor zenuwen en bloedvaten erg belangrijk.

Wil je meer weten? Heb je het gevoel dat je reguliere medicatie een steuntje in de rug kan gebruiken? Neem dan contact op.

Let op! Supplementen zijn geen geneesmiddel, een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Supplementen zijn een aanvulling geen vervanging van medicatie, dan wel gezonde voeding. Bezoek bij lichamelijke klachten eerst een huisarts.