Studio Shape it

Dé beautysalon met persoonlijke aandacht

voor mannen en vrouwen

 

Maak Afspraak

Stofwisselingskuur

Doel van de Stofwisselingskuur, op basis van BIO HCG, van Studio Shape it is het reinigen van je lichaam door de afvoer van afvalstoffen (detox) en het verbranden van je lichaamsvet, dus je valt af. De kuur is een programma van 4 weken (28 dagen). Na deze periode ga je nog 6 weken stabiliseren om een gezond en evenwichtig voedingspatroon aan te leren.

Tijdens deze stofwisselingskuur neem je iedere ochtend een ampul met de werkstoffen en een multivitaminen supplement. Verder eet je 2x per dag 100 gram mager vlees of vis en onbeperkt groenten. Uiteraard drink je veel water om de afvalstoffen goed af te voeren en beweeg je minstens 30 tot 60 minuten per dag. (wandelen, hond uitlaten, fietsen, je huis een grote poetsbeurt geven, het is allemaal bewegen)

De ampullen zorgen dat je geen honger hebt en je vetverbranding / stofwisseling wordt versneld.

Wegens de verordening 1924/2006 van het Europese parlement en raad mag ik helaas geen verwachte kilo`s in een bepaald tijdsbestek vermelden. Wil je advies en weten wat er voor jou mogelijk is neem dan contact met mij op.

 

De kuur bestaat uit persoonlijke begeleiding gedurende 4 weken, 24 ampullen, hoogwaardige multivitaminen 2 pipetjes en een brochure.

Ben je zwanger of geef je borstvoeding, dan is de kuur nu nog niet voor jou geschikt. Heb je Diabetes, dan wil ik graag dat je met de huisarts / diabetes verpleegkundige overlegd of je de kuur mag volgen.

Voor afvallen en detox van het lichaam

Prijs vanaf € 130,00