Huidverbetering

Huidverbeteringsbehandelingen bij studio shape it

Heb je last van een o.a. droge-, slappe-, onrustige-, grauwe huid, rimpels, fijne lijntjes of littekens? Kortom kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Boek dan nu snel je afspraak!

Enkele resultaat gerichte behandelingen:

 • Oog treatment;verzacht rimpels en expressielijntjes, bestrijdt donkere en verkleurde wallen, een frisse stralende uitstraling.
 • Acné behandeling, incl stress Acné
 • Rimpel treatment met direct flash effect, `BOTOX` achtige anti-rimpel behandeling
 • Lifting  en versteviging van de nek en kaaklijn
 • Mesococktail ampul, een extra krachtig middel om een nog beter en sneller resultaat te krijgen tijdens de huidverbetering behandeling; het speciale serum wordt in de cel gesluisd dmv Ultrasound en Galvanic/Iontoforese. te verkrijgen in de `smaken`botox effect, Lifting en Rimpel filler

Je kunt bij het plannen van de huidverbetering op het intakeformulier doorgeven wat je wensen zijn of bij het boeken van de afspraak.

Foto: Rimpel treatment na 1 behandeling

Voor huidverbetering gebruik ik het merk: Yellow Rose Skin Care een familiebedrijf gevestigd in Griekenland. De producten zijn dierproefvrij, hypoallergeen en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Yellow Rose producten bevatten een hoge concentratie aan werkstoffen welke zeer mooie resultaten geven al na 1 behandeling zie je het verschil.

Naast de producten van het merk Yellow Rose gebruik ik apparatuur voor het verbeteren van je huid:

Ultrasound zorgt voor hoogfrequente mechanische pulsen waardoor je bloedcirculatie wordt bevorderd, jouw huidspieren worden versterkt en de voedende werkstoffen (ampullen/serums) die ik gebruik kunnen dieper doordringen in de huid. Rimpels worden tegengegaan en je huid blijft er jonger uitzien.

De skin peeler is een apparaat dat werkt op basis van ultrasonische geluidsgolven en warmte. Door middel van de geluidgolven wordt de huid intensief gereinigd. De skin scrubber is vergelijkbaar met een intensieve peeling en/of scrub. Deze behandeling maakt de bovenste laag van de opperhuid los en reinigt de poriën diep.

Hoog Frequent zorgt via een glazen elektronische buis dat er stroom wordt overgebracht op het gezicht. Dit zet zuurstof uit de lucht om in ozon wat voor een antibacteriële werking zorgt. Een behandeling met de glaselektrode desinfecteert de huid door het Ozonlicht. Het Ozonlicht doodt alle ziektekiemen en bacteriën. Onderhuidse ontstekingen zoals puistjes verdwijnen sneller

De koude en warme hamer is een apparaat met aan beide zijde een metalen plaatje. Het is bedoeld voor koeling en verwarmen van de huid. Met de koude kant ik de huid ‘verdoven’ voor een ontharingsbehandeling of de huid verkoelen en kalmeren na een ontharings/huidverbeteringsbehandeling. De warme kant ontspant de huid en kan ik inzetten voor het aanbrengen van een masker.

Galvanic/Iontoforese zorgt ervoor dat de vermoeide en gestreste huid wordt verzorgd met nieuwe energie. De huid wordt intensief gereinigd en verzorgd met hoogwaardige werkstoffen d.m.v. positieve en negatieve energie. Dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie bevorderd en de cel vernieuwing wordt gestimuleerd en geactiveerd. Na Ultrasound wordt deze behandeling veel al gebruikt om de werkstoffen in de cel te brengen voor nog beter resultaat.

Diamant Microdermabrasie Is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Microdermabrasie is zeer effectief bij het verminderen van rimpels, ‘kraaienpoten’, ouderdomsvlekken en littekens van acne. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen. Microdermabrasie geeft een jeugdige, strakke uitstraling en de resultaten zijn direct zichtbaar.

Een Fruitzuur Peeling*:

Tijdens een huidverbeteringsbehandeling met Fruitzuur peeling wordt een sterk geconcentreerd Glycolzuur ( 23 of 30%) gedurende een korte tijd op de huid aangebracht en zal het zijn werk doen tot op de lederhuid. Hierna wordt de werking gestopt met een speciale lotion die tevens de huid kalmeert.

Wat doet een Fruitzuur peeling voor je huid:

 • Vermindert rimpels en littekens (acné)
 •  Verstevigd de haarvaatjes, vermindering couperose en rosacea
 •  Hydratatie
 • Een gladdere huid
 • Verwijderd onzuiverheden en dode huidcellen
 • Helpt de huid zich te vernieuwen zodat er een verjongde huid ontstaat
 • In combinatie met whitening producten een mooi resultaat bij hyper pigmentatie, pigmentvlekjes

Een behandeling met fruitzuur geeft na 1 keer al een mooi resultaat, uiteraard zijn de resultaten het best te behalen in kuurverband van ongeveer 6 keer.

Bij de inzet in kuurverband kom je om de 3 á 6 dagen voor een behandeling en gebruik je thuis een Fruitzuurproduct van 10% en een serum.

 

Spot Remover Thermo Coagulatie 

Coagulatie is een techniek waarbij je goedaardig huidweefsel wegbrandt dmv een stroomstootje met een klein naaldje.

Met de Spot Remover kan ik oneffenheden in het gezicht of op het lichaam behandelen. Je kunt dan denken aan steelwratjes, bloedblaasjes, spider naevis, rode puntjes, kleine littekens (acné) en pigmentatie.  

Het herstel van de huid duurt ongeveer 4 weken, na de behandeling vormt zich een korstje dat je droog moet houden voor ongeveer 5 dagen en er niet aan krabben ivm littekenvorming. Gebruik na het afvallen van het korstje gedurende 2 weken een zonnebrandcrème van tenminste 30SPF. 

Wanneer mag je geen Spot Remover behandeling ondergaan:

 • Melanomen
 • Pacemaker of ander geïmplanteerd apparaat
 • Hartritmestoornissen
 • Bloedverdunners
 • Epilepsie
 • Chemotherapie
 • Zwangerschap
 • Suikerziekte
 • Auto-immuun ziekte zoals Lupus