Anti-Aging

Anti-Aging behandelingen

Voor de vrouw of man die het ouder worden van de huid wil uitstellen of bestaande veroudering wil aanpakken.

Voor de Anti-Aging behandelingen maak ik gebruik van producten van het merk KRX Aesthetics .Het bedrijf is, opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië, richt zich op professionele salon- en klinische producten.

KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerde laboratorium, zijn CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd, en sommige producten zijn VEGAN-gecertificeerd.

Vip Anti-Aging

Een uitgebreide behandeling om de aanmaak van collageen en elastine in de huid te bevorderen. Rimpels te verminderen en de huid krijgt een lifting.

In deze behandeling kun je ervoor kiezen om ipv gezichtscuppping de Buccal massage in te zetten voor het stimuleren van de spieren in het mondgebied. De Buccal massage is een massage vanuit de mond (ik draag handschoenen tijdens de massage) de massage is stevig maar niet pijnlijk. Spieren worden gemasseerd, de bloedsomloop verbeterd, spanning in het kaakgebied wordt aangepakt (mensen met kaakklachten, tandenknarsen ed hebben veel baat bij deze massage) De bloedtoevoer wordt verbeterd, zuurstofrijk bloed met voedingsstoffen en lymfestimulatie. Dit allemaal met een korte Buccal massage. Een topbehandeling.

Reiniging en een milde peeling zit uiteraard in deze Vipbehandeling ook verwerkt.

Verder krijg je in deze behandeling 2 top maskers:

  1. De Carboxy Therapie, met gezuiverd koolstofdioxide verbeteren we de bloedcirculatie, de elasticiteit van de huid en verminderen we lokale vetophopingen.

De effectren van de Carboxy Therapie:

• Egalere, frissere huid en beter gehydrateerd
• Vermindering van vlekken
• Liftend effect en minder rimpels
• Vermindering van couperose
• Vermindering van littekens en acne
• Toename van de elasticiteit en vermindering van donkere kringen onder de ogen

2.Ultra V-Lift masker, poriën verfijning en reiniging, dode huidcellen verwijden, verstevigen van de huid, lifting effect.

Nano needling is de volgende stap, nano needling is niet belastend voor de huid t.ov. “gewone” needling. We werken nu met collageen. De trend van collageen draadjes in rimpeltjes leggen, daarnaast gebruik ik een ampul met micro kleine collageen vezeltjes en ook een serum die je huid een booster geeft. En een vulpoeder ook om fijne lijntjes te verminderen.

Ik sluit af met Led therapie, dit is een speciale lamp met licht dat in de huid dringt en o.a de genezing van de huid bevorderd en elastine vezels en collageen aanmaak stimuleert.

 

De Collageen behandeling is een verkorte versie van de Vip Anti- Aging behandeling, de Carboxy Therapie en het Ultra V-Lift masker vervalt.

 

De Lift Treatment behandeling is de Vip Anti-Aging behandeling zonder de Nano needling en de collageen toevoegingen.

 

Om het beste resultaat de behalen is een kuur nodig van 4 behandelingen, je komt iedere 14 dagen om een behandeling te krijgen. Daarna kom je 1 x per 6 weken voor een onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden. Welke behandelingen we in de kuur doen is in overleg.

Je kunt een gratis adviesgesprek in plannen om jou wensen en mijn mogelijkheden te bespreken.

Ik stuur je vooraf aan een gezichtsbehandeling/huidverbetering/Anti-Aging behandeling een intake formulier wat je digitaal kunt invullen en retour sturen.