Beste klant,
Februari start, heb je goede voornemens op afslank gebied, betere verzorging van je huid of handen? Lees dan nu verder!
Actie
• Start je in de maand februari met een afslank programma waarin het Shape systeem onderdeel van is, dan ontvang je €100,- korting op het totaal bedrag!!
• De stofwisselingskuur kost in de maand februari niet € 130,- maar €110,- !!
• Koop je in februari een verzorgingsproduct voor je handen/nagels dan ontvang je een vijl twv €3,95 gratis!!
• Koop je in februari een Travel set van SPA producten dan ontvang je een Travel olieserum twv €5,50 gratis
Nieuwe behandel formule
Je weet dat ik veel behandelingen geef in de studio. Soms vindt je het moeilijk om een keuze te maken. Uiteraard kan je contact opnemen voor advies of een gratis intake inplannen. Maar nu is er voor de Gezichtsbehandeling/Huidverbetering de Opmaat behandeling. Kort gezegd je koopt tijd! Bij binnen komst bespreken we kort wat je wilt aanpakken, zoals bijvoorbeeld; lijntjes of pigmentvlekken. Wil je wel of niet de wimpers/wenkbrauwen gedaan hebben, geen of veel massage. Plan je online in dan ontvang je in de mail ook een intake formulier met vragen over je gezondheid en wensen. Vul het formulier in, dan weet ik vooraf welke behandelingen evt zouden kunnen.( dit scheelt weer in de beschikbare behandel tijd)
Er zijn 4 tijdsblokken
75 minuten tijdblok € 80,-
90 minuten tijdblok € 99,-
120 minuten tijdblok € 149,-
150 minuten tijdblok € 175,-
Graag wil ik nog even de aandacht vestigen op het Intake Formulier. Plan je online een Gezichtsbehandeling/Huidverbetering of een vorm van Massage in, dan ontvang je de 1e keer een intake formulier in je mailbox. Ik stel het zeer op prijs, ook in jou belang, om het formulier goed te lezen, in te vullen en retour te mailen.
Heb je nog vragen dan hoor ik ze uiteraard graag!