NieuwsBrief Juli 2023

Beste klant,

Om in de planning van afspraken de keuze makkelijker te maken pas ik een aantal behandelingen aan.

Nagels:
Soms is er een ander type product nodig op je nagels of wil je iets anders. De opvulbehandeling voor kunstnagels, de Blush behandeling en de Gellak/Biab zullen nu worden samengevoegd in 1 type afspraak.
De periode blijft opvullen tot 4 weken of vanaf 5 weken.
1 reparatie op mijn kosten, de 2e en meer €2,50 per nagel
Inclusief 2 nailart nagels, wil je een ingewikkelde art boek dan even de extra tijd erbij. Let op wil je art op meer nagels neem dan even contact op of dit lukt in tijd.
Er zit een uitgebreide nagelriembehandeling bij, wil je toch de combimanicure( nog meer nagelplaat) boek hem dan er extra bij.

De prijs en behandeltijd worden gelijk aan elkaar.
Even de prijzen op een rij
Opvullen tot 4 weken € 44,-
Opvullen na 5 weken is een nieuwe set prijs, dit is voor mij meer werk en tijd en zal ik door moeten berekenen.
Gellak/Biab,blush € 50,-
Kunstnagels €70,-

Huidverbetering:
Veel klanten willen graag ook de wenkbrauwen en wimpers gedaan hebben. Tot nu toe moest dat los geboekt worden. Vanaf nu zit wenkbrauw verven, harsen/epileren en het verven van de wimpers standaard bij de huidverbetering in. Hier reken ik niets extra voor.
Het harsen van de bovenlip en kin moet los geboekt worden, overleg even of dit handig is tijdens je gekozen behandeling.

Zomer actie voor Dermaplaning
In de zon zijn de donshaartjes meer te zien, wil je dit niet, ook dan is Dermaplaning een mooie behandeling. Ook make-up is mooier aan te brengen.
Dermaplaning, met een steriel mesje verwijder ik de overtollige dode huidcellen en donshaartjes. Ter info, donshaar groeit niet zwart terug! Eventuele zwarte, hormonale haartjes worden vooraf aan de behandeling verwijderd. Dermaplaning behandeling geeft een mooie Glow aan de huid, werkstoffen worden tot 60% beter opgenomen in de huid, de huid voelt gladder en de zichtbaarheid van acnelittekens, fijne lijntjes en pigment verminderd. Deze behandelinbg is zeer geschikt om te combineren met Fruitzuur en Microneedling
Normaal is Dermaplaning €65,- in de maanden juli en augustus €55.-
( ook hier geldt natuurlijk dat wenkbrauwen en wimpers er bij in zit)

Mocht je na het lezen van deze nieuwsbrief vragen hebben dan hoor ik ze graag!