Kunstnagels

In de nagelstudio van Beautysalon Studio Shape it werk ik met Magnetic producten. De kunstnagels zet ik van Gel en Acryl.

Gelnagels

 

Gel is een substantie dat in laagjes op de nagel wordt aangebracht. Per laagje ga je in een UV-lamp of Led Lamp om het product te laten uitharden. Zo krijg je een sterke natuurlijk ogende kunstnagel. Gel nagels zijn flexibel en daarom erg geschikt voor flexibele natuurlijke nagels en mensen die veel in water zitten met hun handen.

Acryl kunstnagels

Acryl is een poeder vloeistof systeem. Het mengen van de poeder en de vloeistof maakt acryl dat op de nagel wordt aangebracht. Acryl hard vanzelf uit dus niet in een uv-lamp of led lamp. Acryl is erg hard en daarom erg geschikt voor nagelbijters.

Beide systemen kunnen met een French manicure (wit randje, of een glitter randje) en met nail art gezet worden( versieringen)

Verlenging van je nagel kan door het plaatsen van een tip op je natuurlijke nagel waarna er of gel of acryl wordt aangebracht. Ook kan de verlenging met acryl of gel op een sjabloon worden aangebracht. Een sjabloon is een papieren mal die na het uitharden van de acryl of gel wordt verwijderd.

Uiteraard is het mogelijk om acryl of gel aan te brengen zonder een verlenging van de eigen nagel.

Garantie

Ik geef één week volledige garantie op mijn nagel behandelingen.