Studio Shape it

Dé beautysalon met persoonlijke aandacht

voor mannen en vrouwen

 

Maak Afspraak

Nagelbijten

Ben je een liefhebber van nagelbijten en heb je er genoeg van dat anderen naar jouw afgebeten nagels kijken? Laat mij je dan helpen om van het nagelbijten af te komen!

Nagelbijt arrangement

Ik heb een speciaal nagelbijt arrangement. De duur van het arrangement is per persoon verschillend, daarom werk ik met behandeltarieven. Het arrangement is bedoeld om jou mooie en verzorgde nagels te geven en tevens van het nagelbijten af te helpen.

Eerst kom je iedere week. Gaat het goed met je nagels en lukt het om deze niet meer in de mond te steken? Dan gaan we over op een twee wekelijkse behandeling. Hierna volgt de drie wekelijkse behandeling. Gaat het goed dan bouwen we af met een nagelverharder kuur.

Nagelbijters hebben vaak een kort nagelbed (het roze deel van de nagel) en meegroeiende, stugge nagelriemen. De vingertop komt vaak onder de vrije rand van de nagel uit. Hierdoor kan de verlenging bij een eerste plaatsing van een set kunstnagels nooit lang zijn, er zou niet genoeg stevigheid zijn. Bovendien is een nagelbijter geen lange nagels gewend, waardoor de kans op een beschadiging of een breuk groter is. Het zou zonde zijn, en natuurlijk erg teleurstellend als de nagels meteen afbreken, doordat je ze overal tegenaan stoot tijdens de dagelijkse bezigheden. Ook de nagelriemen worden verzorgt en ik geef je tips voor het verzorgen van de kunstnagels, nagelriemen en de natuurlijke nagel.

Let op: het behandelen van nagelbijters beperkt zich niet tot de dames! Ook voor heren werkt deze methode uitstekend. Heren kunnen kiezen voor een natuurlijke matte afwerking.

Kosten behandeling nagelbijten

  • Je begint met een set kunstnagels Prijs € 75,00
  • Afhankelijk van je bijt/peuter gedrag kom je iedere week, 1x keer in de 2 weken of na 3 of 4 weken in de nagelstudio. Prijs € 47,50
  • Je betaald per bezoek, dus geen groot bedrag in 1x

Hoe sneller je van de nagels afblijft hoe minder kosten!! Een extra stimulans.
Mijn gemiddelde klant is na 12 weken klaar met het traject.