Universal Contour Wrap

De Universal Contour Wrap, ook wel UCW genoemd, is van oorsprong een therapeutische behandeling, ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. De behandeling was bedoeld als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten (als detox behandeling) maar de Universal Contour Wrap wordt vooral om zijn afslankende werking in beautysalons gebruikt.

Wat doet de Universal Contour Wrap  allemaal; hij verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Ook garandeert het een groot en blijvend centimeterverlies en zorgt het voor versteviging en verstrakking! 
Het komt vaak voor dat je na een kuur van meerdere behandelingen een kledingmaatje kleiner nodig hebt.
Universal Body Wrap is voor iedereen
ucw3Naast de reeds genoemde voordelen zijn er nog meer mensen gebaad bij de behandeling. Mensen met huidproblemen als psoriasis en eczeem profiteren in het bijzonder van de Body Wrap. Positieve verandering is al na één behandeling zichtbaar.

De voordelen op een rijtje:

 • Na 1 behandeling al omvangvermindering
 • Een geweldige start voor als je wilt afvallen
 • Maakt striemen en littekens minder zichtbaar
 • Werkt de vorming van cellulite tegen
 • Afvalstoffen gaan je lichaam uit (detox)
 • Verstrakt en verstevigt de huid na zwangerschap of groot gewichtsverlies
 • Een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
 • Voor iedereen die goed voor zijn lichaam wil zorgen en er goed uit wil zien – snel!

Hoe ervaar je de behandeling

De elastische windsels worden gedrenkt in een minerale zeekleioplossing, de windsels zijn warm en worden om je lichaam gewikkeld. De toxische- /afvalstoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn,  worden door de warme windsels aangetrokken en gaan langs deze weg het lichaam uit. De windsels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af. De huid voelt zijdezacht aan, je droogt je af, douchen hoeft niet. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met Universal Contour Wrap voel jij je lekker in je vel, alsof je lichaam opgelucht is dat het van een pak gifstoffen is verlost. De complete behandeling duurt slechts twee uur en je merkt een meetbaar verschil.

Wat doet de Universal Contour Wrap Classic behandeling

De spiermassa wordt ontzuurd en geremineraliseerd. Gifstoffen,vanuit allerlei producten( medicatie, nicotine alcohol enz.), worden opgeslagen in een vloeistof die zich tussen de vetcellen bevindt. Die tussencelvloeistof bestaat voor 34 tot 69 % uit puur gif en zwelt hierdoor behoorlijk op. Universal Contour Wrap verwijdert de gifstoffen, waardoor de zwelling afneemt en de huid weer strakker en mooier wordt, de vetcellen gaan dichter tegenelkaar aan zitten. Ook cellulite die door het opzwellen van de tussencel- vloeistof en een slechte lymfewerking ontstaat, wordt hierdoor meteen doelmatig aangepakt. graag groter

Met de Universal Contour Wrap Val je in gewicht niet af, maar de behandeling geeft uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met een afslankkuur mede door de afvoer van afvalstoffen.

Hoe ziet een behandeling eruit?

 1. Er wordt een intake formulier besproken en ingevuld.
 2. Je wordt op aantal plaatsen op jouw lichaam opgemeten. Deze plaatsen worden gemarkeerd.
 3. Je wordt ingewikkeld met warme elastische windsels gedrenkt in een minerale zeekleioplossing.
 4. Je mag 1 uur ontspannen.
 5. De windsels worden verwijderd.
 6. Je droogt je af, douchen hoeft niet, en schoon ondergoed aandoen.
 7. Je wordt nu nogmaals op dezelfde plaatsen nauwkeurig opgemeten en de afname in centimeters wordt genoteerd.

Je eerste afspraak bij Studio Shape it

 • Vergeet niet om een schone onderbroek mee te nemen! Deze kun je aan trekken na de behandeling. Meestal is de onderbroek die je tijdens de behandeling aan hebt gehad namelijk nat door alle klei en afvalstoffen die uit je lichaam komen.
 • Trek een zo klein mogelijke onderbroek aan voor het beste resultaat. De windsels kunnen namelijk alleen op de huid hun werk doen.
 • Als je ongesteld bent, is de behandeling minder effectief. Probeer de behandeling dus hier omheen te plannen.

Voor een gezonder en slanker lichaam

Het is aan te raden om een kuur van drie behandelingen te doen. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt hangt af van verschillende zaken. Zo ligt het er maar net aan hoeveel centimeters je kwijt wil, of je ook dieet, de losheid van je huid op bepaalde plaatsen, maar ook je levensstijl (alcohol en medicatie bijvoorbeeld). Het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen ineens hun kleding in een kleinere maat moeten kopen. Maar uiteindelijk blijven de gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang. Heb je nog vragen over de Universal Contour Wrap of wil je je inschrijven voor een kuur? Neem dan contact met me op. Stuur een mail naar josephine@studioshapeit.nl of bel naar 06 – 23 85 76 60.