Studio Shape it

Dé beautysalon met persoonlijke aandacht

voor mannen en vrouwen

 

Maak Afspraak

Kunstnagels

In de nagelstudio werk ik met Magnetic producten. De

zet ik met Gel, PowerGel of Acryl.

 

Gelnagels

Gel is een substantie dat in laagjes op de nagel wordt aangebracht. Per laagje ga je in een UV-lamp of Led Lamp om het product te laten uitharden. Zo krijg je een sterke natuurlijk ogende kunstnagel. Gel nagels zijn flexibel en daarom erg geschikt voor flexibele natuurlijke nagels en mensen die veel in water zitten met hun handen.

 

PowerGel

PowerGel is een sterk product wat de flexibiliteit heeft zoals Gel en de stevigheid/hardheid van Acryl. Het product word in een uv/led lamp uitgehard. Het dragen voelt “lichter” dan Acryl. Het is Hypoallergeen wat betekend dat de kans op een allergie nauwelijks aanwezig is.

Acryl kunstnagels

Acryl is een poeder vloeistof systeem. Het mengen van de poeder en de vloeistof maakt acryl dat op de nagel wordt aangebracht. Acryl hard vanzelf uit dus niet in een uv-lamp of led lamp. Acryl is erg hard en daarom erg geschikt voor nagelbijters.

Alle systemen kunnen “naturel” of met een French manicure (wit randje, of een glitter randje) en met nail art gezet worden (versieringen)

Verlenging van je nagel kan door het plaatsen van een tip op je natuurlijke nagel waarna er PowerGel, Gel of Acryl wordt aangebracht. Ook kan de verlenging met Acryl, PowerGel of Gel op een sjabloon worden aangebracht. Een sjabloon is een papieren mal die na het uitharden van het product wordt verwijderd.

Uiteraard is het mogelijk om Acryl, PowerGel of Gel aan te brengen zonder een verlenging van de eigen nagel.

Garantie

Ik geef één week volledige garantie op mijn nagel behandelingen.

Prijs € 75,00