Studio Shape it

Dé beautysalon met persoonlijke aandacht

voor mannen en vrouwen

 

Maak Afspraak

Huidverbeteringsbehandelingen 

Een mooie, stralende huid die in balans is waardoor jij je zelfverzekerd voelt, dat is mijn uitgangspunt. Met mijn schoonheidsproducten ga ik voor huidverbetering zonder de huid te beschadigen. Geen “Quick fix” maar langdurige huidverbetering waar je jaren plezier van hebt. Omdat iedere huid anders is, vraag ik iedere cliënt met een intakelijst jouw wensen en vragen aan te geven. Op deze manier kan ik jou voorzien van een persoonlijk advies, passende producten en de juiste behandeling.

 

Op maat behandeling

Intake huidverbetering met behandeling (60 minuten)

Ontdek de perfecte behandeling voor jouw huid. Iedere huid is uniek en verdient een op maat gemaakte behandeling. Daarom begin ik altijd met een grondige huidanalyse en een intakeformulier waarin jij jouw specifieke huidwensen en -problemen aangeeft. Deze aanpak stelt mij in staat om je van persoonlijk advies te voorzien en de juiste behandelingen en producten voor jouw huid te selecteren.

Wat kun je verwachten?

  • Intakeformulier: Voorafgaand aan je afspraak ontvang je een digitaal intakeformulier. Hierin geef je aan wat je stoort aan je huid en wat je wilt verbeteren, evenals relevante gezondheidsinformatie.
  • Op Maat Behandeling: Tijdens je afspraak bespreken we jouw ingevulde intakeformulier en voeren we een gratis huidanalyse uit. Op basis daarvan stellen we een gepersonaliseerd behandelingsplan op.
  • Direct aan de slag: We beginnen direct met de aanbevolen huidverbeterende behandeling die perfect aansluit bij jouw huidtype en -behoeften.

Inclusief flexibele behandelopties

  • Tijdens je behandeling heb je de mogelijkheid om extra services zoals wimper- en wenkbrauwverzorging, bovenlip harsen of een ontspannende massage van gezicht, nek en schouders toe te voegen, zolang dit binnen de gereserveerde tijd past. Dit overleggen we altijd vooraf.
huidverbetering

Studio shape it

Heeft jouw huid hulp nodig bij droogheid, acne, vette huid, hyperpigmentatie, rimpels of een ander huidprobleem? Wacht niet langer en boek nu jouw behandeling. Ik stuur je vooraf een intakeformulier wat je digitaal kunt invullen en retour sturen. Samen bespreken we in de salon welke behandeling het beste bij jou past.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, ik help je graag verder!

Mogelijke behandelingen: