Studio Shape it

Dé beautysalon met persoonlijke aandacht

voor mannen en vrouwen

 

Maak Afspraak

BioPulse Therapy

Wat doet deze behandeling; detoxen van je gelaat, afvalstoffen die opgehoopt zijn in de huidlagen worden door het lichaam opgeruimd, tevens heeft deze behandeling een liftend effect op de huid. De ideale start voor huidverbeteringstrajecten en voor betere opname van werkstoffen, ook van je dagelijkse verzorgingsproducten.

Deze unieke behandeling is een intensieve huidherstel behandeling op basis van Biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. De behandeling herstelt het functioneren van de huid door een betere bloedcirculatie, oxygenatie (zuurstof) en lymfedrainage.

Je cellen worden geactiveerd, afvalstoffen verwijderd (na de behandeling moet je dus goed water drinken) het spierweefsel wordt geregenereerd en verstevigend (liftend effect). Ook worden werkstoffen beter opgenomen en de collageenaanmaak wordt geactiveerd.

Deze behandeling kun je eenmalig doen als oppepper voor je huid maar een kuur is aan te raden. Een kuur is 6 tot 8 behandelingen, de behandeling wordt per 10 dagen toegepast.

Je huid is na de behandeling wat rozig en warm en voelt een beetje trekkerig aan, doorgaans is dit na 24 uur weer normaal. De eerste 24 uur vermijd je warmte (sauna, ed) en fysieke inspanning zoals sporten. Gebruik na de behandeling voor minstens 14 dagen een zonbescherming, na 7 dagen mag je evt. onder de zonnebank (met bescherming)

Het is belangrijk dat je na de behandeling goed drinkt, minimaal 2 liter water, om de afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

Je kunt BioPulse Therapy ook combineren met andere huidverbeterende behandelingen zoals bijvoorbeeld Microneedling, de effectiviteit gaat dan met 50% omhoog.

Bijna iedereen kan deze behandeling ondergaan. Uitzonderingen zijn: een allergie voor 1 van de werkstoffen, zwangerschap en borstvoeding.

Deze behandeling past in de “Op maat behandeling” van 75 minuten.