Studio Shape it

Dé beautysalon met persoonlijke aandacht

voor mannen en vrouwen

 

Maak Afspraak

Op Maat behandelingen

 Doordat ik de Op Maat behandeling aanbied is het mogelijk om meerdere behandelingen met elkaar te combineren voor een nog mooier resultaat.

De Op Maat behandeling is een tijdsblok, in deze gereserveerde tijd voor jou kan ik behandelingen geven die passen bij jou wensen.

Welke behandelingen kun je zoal combineren:

  • BioPulse Therapy en Microneedling deze behandeling past in de  Op Maat 125
  • Dermaplaning en Fruitzuur behandeling deze behandeling past in de  Op Maat 75
  • Carboxy Therapy en Fruitzuur behandeling deze behandeling past in de  Op Maat 60
  • V-Tox Lift Masker, Carboxy Therapy  en Fruitzuur behandeling deze behandeling past in de  Op Maat 75
  • Face Sculpting Massage en V-Tox Lift Masker deze behandeling past in de  Op Maat 90

En zo zijn er nog tal van combinatie mogelijkheden passend wij jouw huid wensen.

Wil je naast de genoemde behandelingen ook een wimpers en/of wenkbrauw behandeling of een massage toevoegen dan heb je meer tijd nodig en kom je in een andere Op Maat behandeling dan is aangegeven.

Ik heb er voor gekozen om met “pakket” behandelingen te werken. Wat houd dit nou precies is in? Vooraf aan een behandeling krijg je een intake formulier , hierin geef je aan wat je stoort aan je huid en wat je dus verbeterd wilt zien. Ook staan er vragen over je gezondheid in zodat ik weet welke behandelingen je mag hebben.

De Op Maat behandeling is een tijdsblok, in deze gereserveerde tijd voor jou kan ik behandelingen geven die passen bij jou wensen, uiteraard kan je aan geven (vaak is dit in de salon) of je ook wimpers, wenkbrauwen, bovenlip harsen of een massage van je gezich/nek/schouders in de behandeling wilt toevoegen. Dit alles moet natuurlijk wel passen in je gereserveerde behandeltijd. of je boekt het er los bij. Heb je vragen over deze invulling kan je altijd contact met mij opnemen.

Voor de vrouw of man die het ouder worden van de huid wil uitstellen of bestaande veroudering wil aanpakken.

Voor de Anti-Aging behandelingen maak ik gebruik van producten van het merk KRX Aesthetics .Het bedrijf is, opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië, richt zich op professionele salon- en klinische producten.

KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerde laboratorium, zijn CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd, en sommige producten zijn VEGAN-gecertificeerd.

Veel van mijn huiverbeterendebehandelingen helpen bij het mooi ouder worden maar hebben soms ook werking op ander soort van huid problemen.

Ik heb een aantal behandelingen die in hoge mate werken op huid veroudering.

  • De Carboxy Therapie, met gezuiverd koolstofdioxide verbeteren we de bloedcirculatie, de elasticiteit van de huid en verminderen we lokale vetophopingen.

De effectren van de Carboxy Therapie:

• Egalere, frissere huid en beter gehydrateerd
• Vermindering van vlekken
• Liftend effect en minder rimpels
• Vermindering van couperose
• Vermindering van littekens en acne
• Toename van de elasticiteit en vermindering van donkere kringen onder de ogen

  • Ultra V-Lift masker, poriën verfijning en reiniging, dode huidcellen verwijden, verstevigen van de huid, lifting effect.
  • De Buccal massage in te zetten voor het stimuleren van de spieren in het mondgebied. De Buccal massage is een massage vanuit de mond (ik draag handschoenen tijdens de massage) de massage is stevig maar niet pijnlijk. Spieren worden gemasseerd, de bloedsomloop verbeterd, spanning in het kaakgebied wordt aangepakt (mensen met kaakklachten, tandenknarsen ed hebben veel baat bij deze massage) De bloedtoevoer wordt verbeterd, zuurstofrijk bloed met voedingsstoffen en lymfestimulatie
  • Microneedling
  • Led therapie, dit is een speciale lamp met licht dat in de huid dringt en o.a de genezing van de huid bevorderd en elastine vezels en collageen aanmaak stimuleert.